Sinustako pyöräilynohjaaja?

8.3.2020

Nyt on paikka auki tyypille, joka haluaa tehdä hyvää pyörällä! 

Joensuun Pyöräilijät ottaa rohkeasti askeleen kohti entistä parempaa pyöräilykesää ja etsii henkilöä polkemaan seurahistoriaa uusiksi. Haluamme tarjota satapäiselle jäsenistöllemme jatkossakin laadukasta pyöräilyä sen eri muodoissa, joten koulutamme seura-aktiivi joukkoomme yhden pyöräilynohjaajan

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle tiedot ja osaaminen, jotta tämä voi omatoimisesti järjestää ja ohjata perustasoisia aloittelijoiden ja harrastajien lenkkejä, retkiä sekä muita pyöräilytapahtumia. Kurssi antaa valmiuksia myös lasten ja nuorten ohjaamiseen. Koulutuksessa pääpaino on liikenne-, kunto- ja retkipyöräilyn hallitsemisessa ja opettamisessa. Koulutuksesta saa kattavan osaamisen pyöräilyyn ja sen ohjaamiseen.

Jotta sinusta voi tulla seurahistoriamme ensimmäinen pyöräilynohjaaja:

  • sinulla on ikää vähintään 18-vuotta ja maastopyörä
  • olet kuluttanut pyöräilysatulan päällä vapaa-aikaasi vähintään vuoden
  • olet seuran jäsen (tai liityt jäseneksi ennen kurssin alkua)
  • haluat olla mukana vetämässä matalan kynnyksen toimintaa seuran jäsenille kausilla 2020-2021

Pyöräilynohjaajan kouluttautumisen kulujen vastapainoksi haluamme, että olet mukana  mahdollistamassa matalan kynnyksen pyöräilytoimintaa lapsille, nuorille ja aloittelijoille kahden seuraavan vuoden ajan, esimerkiksi yhteislenkkien muodossa. Mitään #joenspyveielämäsi tyyppistä seurasopimusta ei ole tiedossa, vaan rentoon meininkiimme kuuluu tehdä asioita hyvällä fiiliksellä myös tässä kohden. Perehdytämme ja tuemme ohjaajan osaamisen kehityksessä kouluttautumiseen kuuluvan harjoittelun aikana sekä sen jälkeen. Ja kyllä, kesälomaakin saa viettää oman aikataulunsa mukaisesti. 


Uuden johtokunnan käsin on näitä hommia pyöritelty nyt reilu vuosi. Jotta voimme taata laadukkaan tekemisen sekä sen kasvun ja varmistaa vahvan aktiiviverkoston, me tarvitsemme mukaan lisää hyviä tyyppejä. Niitä, joilla sykkii sydän pyöräilylle ja sen ilon opettamisesta muille. 


Joensuun Pyöräilijät maksaa koulutuksen ja kulut (kulkeminen julkisen mukaan, yöpyminen, matkapäiväraha). Koulutuspaikka on Jyväskylässä:

Jakso 1

  • la 4.4. klo 12–21
  • su 5.4. klo 9–17

Jakso 2

  • la 25.4. klo 12–21
  • su 26.4. klo 9–17.

Lue tarkemmat tiedot tästä ja ilmoittaudu 15.3.2020 mennessä joenspy@gmail.com.

Lisätietoja saat minulta.


T: Sami Tianen, pj
tiainensamit (a) gmail.com
Puh. 044 259 8420