Maastoon

Joensuun pyöräilijöiden tavoitteena on edistää maastopyöräilyharrastusta seuran jäsenistön ja paikkakunnan väestön keskuudessa. Tavoitteenamme on tarjota toimintaa kaikille maastopyöräilystä kiinnostuneille aina aloittelijoista, kuntoilijoihin ja siitä ylöspäin. Maastopyöräily on myös mitä mainioin oheisharjoittelumuoto monien muiden lajien urheilijoille.

MTB-koulussa sinulla on mahdollisuus aloittaa ohjatusti maastopyöräilyn harrastaminen matalalla kynnyksellä. Myös MTB-yhteislenkeille tai MTB-cupiin voit osallistua oman taitotasosi mukaisesti.

Kesän 2018 MTB-cup oli seuran historiassa kaikkien aikojen suosituin ja mukana siinä oli yhteensä 43 kuskia. Junioriajajia näistä oli 13 ja mukana oli tyttöjä ja poikia aina 5-vuotiaasta ylöspäin. 

Saamaamme palautetta 2018 cupista:
Itse pidän erinomaisena treeninä näitä Cupin ajoja. Ihan sama monentena tulee maaliin mutta yksin ajaessa ei saa ikinä tuollaista sykettä - “lappu rinnassa” efekti. Ja samalla pääsee ajamaan uusia reittejä. Vaikka olen ajanut Onttolassa ja Lykynlammella kohtuu paljon vuosina 2004-2012 niin reitillä oli aivan uusia pätkiä. Oli huippu rata!

Muistathan, että kaikissa tapahtumissamme kypärä on pakollinen ja että osallistujalla on hyvä olla voimassa oleva vapaa-ajan tapaturmavakuutus (osallistujia ei ole vakuutettu seuran toimesta).

Tule mukaan matalalla kynnyksellä!


Lenkkiseuraa ja muuta aiheeseen liittyvää löytyy Facebookista MTB @ Joensuu. Talvisin yhteislenkkeily on hieman epäsäännöllisempää, mutta etenkin fatbike-lenkkejä ajetaan ympäri vuoden.