Sinustako Joenspyn puheenjohtaja?

1.10.2021

Paikka avoinna vuodeksi: Joensuun Pyöräilijät etsii puheenjohtajaa. Ilmoittaudu itse tehtävään tai vinkkaa meille sopivaa ehdokasta.

Nuorekas, hyvinvoiva ja kasvava Joensuun Pyöräilijät etsii itselleen uutta puheenjohtajaa.

Seuran sääntöjen mukaisesti puheenjohtajan pesti kestää vuoden. Sinun ei tarvitse olla seuratyön tai pyöräilyn ammattilainen, jotta voit toimia Joensuun Pyöräilijöiden puheenjohtajana. Rento ja innostunut ote kantaa tässäkin asiassa hyvin pitkälle. 

Avuksi tarjoamme loistavat johtokunnan jäsenet, joiden osaaminen mm. pyöräilyn eri lajeista ja tasoista, kilpailutoiminnan järjestämisestä, sidosryhmäyhteistyöstä tai käytännön seuratyöstä ovat vakaalla pohjalla. Näiden pyöräilystä ja sen edistämisestä innostuneiden rentojen ihmisten yhteistyön myötävaikutuksella on saatu parissa vuodessa aikaan suuria pyöräilytekoja niin Pohjois-Karjalan kuin valtakunnankin tasolla: Pärnä Bike park reitistö, Lykynlammen merkattu talvipolku ja Funduro Cupin osakilpailu Mustavaaralla. Paikallisen pyöräilyharrastamisen eteen merkityksellistä työtä yhteislenkkien ja paikalliskilpailuiden muodossa on tavoitteena jatkaa edelleen ja tavoitteenamme on mm. käynnistää matalan kynnyksen harrastusryhmiä sekä lapsille että aikuisille seuraamme koulutettujen maastopyöräilyn alkeisohjaajien avulla. 

Joensuun Pyöräilijöiden puheenjohtajana teet merkityksellistä työtä pyöräilyn edistämiseksi johtokunnan kanssa yhteistyössä siten, että hymy ei hyydy missään vaiheessa. Meillä kukin tekee seuratyötä omien voimavarojensa puitteissa. 

Mikäli olet kiinnostunut viemään seuran toimintaa eteenpäin puheenjohtajan roolissa, niin ota rohkeasti yhteyttä. Nykyinen puheenjohtaja Sami Tiainen (044 259 8420 / tiainensamit@gmail.com) antaa sinulle mielellään lisätietoja aiheeseen liittyen.

Joensuun Pyöräilijöiden puolesta,

Sami Tiainen
Puheenjohtaja
Joensuun Pyöräilijät ry