Poikkeuksellisia tekoja

3.7.2020

Sattuneesta syystä johtuen, olemme pyrkineet välttämään kaikenlaista pyöräilyyn ja pyöräilyn edistämiseen liittyvää viestintää kanavissamme, minimoidaksemme tautiin sairastumisen riskin toimintamme kautta. Puheenjohtajana uskallan väittää, että palo kampien pyöritykseen ei ole kuitenkaan missään vaiheessa johtokunnassa sammunut tahi edes hiipunut, vaikka se on saattanut ulkopuolisille niin näyttäytyä totaalisen somehiljaisuuden vallitessa.

Nyt vihdoin voin todeta, että on aika alkaa ylläpitää ja toivottavasti jopa vahvistaa niitä uria, jotka viime vuonna saatettiin alulle.

Iikan Pyörävarikko Cup on puolessa välissä ja kevätkokouksessa sovitun mukaisesti ajamme sen loppuun strava-toteutuksena. Olemme tyytyväisiä, että olemme pystyneet järjestämään edes jonkinlaista lajin mukaista harjoittelua. Toki saamastamme palautteesta stravasovelluksen käyttöön ja ratojen merkintään liittyen otamme jatkoa ajatellen opiksi.

Pärnällä olemme toteuttaneet poikkeuksellisen matalalla profiililla jyrkän rataprofiilin toimintaa. Alamäkireittejä on kunnostettu, hyppyreitä päivitetty ja merkkauksia lisätty. Mukana vapaaehtoisessa reittien suunnittelussa, lapion ja vasaran heiluttelussa on ollut pyöräilystä kiinnostunutta porukkaa ihan johtokunnasta asti ja nyt vihdoin tilanteen salliessa voimme toivottaa kaikki muutkin lajista kiinnostuneet mäkeen. Pärnän suunnitelmista infoamme vielä lisää kesän aikana. 

Viimeistään elokuun alusta tavoitteenamme on saada teistä mahdollisimman moni mukaan matalankynnyksen lenkeille ja yhteislenkeille maantielle ja maastoon. Meillä ei ole kynnystestejä suorasti tai epäsuorasti voidaksesi osallistua toimintaan: kaikki ovat tervetulleita poikkeuksellisen rentoon ja letkeään joukkoomme iästä ja ajokokemuksesta riippumatta.

Sillä välin, kun pohdimme oikeita rengaspaineita elokuun yhteislenkkeihin, tee poikkeuksellisen hyvä teko ja ilmoittaudu vetäjäksi matalan kynnyksen toimintaan. Jatketaan viime kesänä aloitettua hyvää pöhinää pyöräilyn ympärillä yhdessä.


T Pj Sami

Pysy kuulolla