Pärnä Bike Park 2024

21.5.2024

Hei. 
Pärnävaaralla starttasi jälleen uusi ajokausi. Viime kaudella availtiinkin jo hyppylinjan alkua, tänä kesänä se olisi tarkoitus tehdä valmiiksi. Käärme-reitin mutkia on kans paranneltu viime syksynä ja tullaan vielä jossain vaiheessa muokkaamaan lisää. Pahimpiin jarrupaikkoihin upoteltiin reikälaattaa, niin ei tarvitse joka viikko olla korjailemassa. Jotain pientä uutta kivaa on myös reittien varrelle suunnitteilla. 

Joenspyn hommiin kuuluu kesäkauden aikana alamäkireittien viikottainen tarkistus ja raportointi Liperin kunnalle ja mahdollinen reittien ylläpito, korjaaminen sekä jatkokehittäminen. Näihin em. hommiin tarvittaisiin vielä asiasta innostunutta porukkaa, niin saataisiin hommia jaettua useammalle henkilölle. Täysin vapaaehtoista hommaa siis, jokainen tekee just sen verran kun haluaa. 

Meillä onkin WhatsAppissa oma pieni porukka, joiden avulla ollaan saatu tehtyä tärkeimmät hommat pois alta. Ryhmässä ilmoitellaan reittien kunnosta ja kysellään porukkaa talkoisiin yms. Jos aihe kiinnostaa liity ryhmään: https://chat.whatsapp.com/CSUi9rDOKHhE1YnilbHMmc
Isommista talkoista ilmoitellaan myös täällä Joenspyn verkkosivuilla ja facebookissa.

Hyvää ajokesää kaikille. 
 

T: Sapa
WA: 0505207606
joenspy@gmail.com