MTB-akatemia 2023

29.4.2023

Joensuun Pyöräilijät järjestää vuonna 2023 ensimmäistä kertaa MTB-akatemian. MTB-akatemia on tarkoitettu pyöräilyä tavoitteellisesti harrastaville 10 – 18 vuotiaille pyöräilijänaluille tai niille, jotka haluavat MTB-koulua syvällisempää opastusta harrastuksen pariin. MTB-akatemiassa käydään läpi kattavasti maastopyöräilyn harjoitteluun ja kilpailuun liittyviä asioita aina ajotekniikasta fyysiseen valmistautumiseen. 


MTB-akatemia kestää toukokuun alusta syyskuun alkuun ja se sisältää 1,5h pituisen ajokerran noin kahden viikon välein, kevään aloituskerta on 10.5.2023. Tavoitteemme on, että MTB-akatemiassa saat kokea onnistumisen tunteita, opit uusia asioita hymy huulilla ja saat taustatukea päästäksesi eteenpäin pyöräilijän polulla.


Kysyntä lasten- ja nuorten ohjatulle toiminnalle on kasvanut meidän viime vuotisen MTB-koulun myötä, kertoo Joensuun Pyöräilijöiden kilpailujaoston puheenjohtaja Sami Tivonen. MTB-akatemia on luonnollinen jatkumo MTB-koululle, jonka avulla pystymme tukemaan nuoria harrastajia entistä paremmin. 


Tarkemmat tiedot, aikataulut sekä ilmoittautuminen löytyvät MTB-akatemian sivuilta.