Lisää pinnoja!

25.2.2019

Onko sinulla lisää pinnoja? Hyviä uutisia: olemme hallituksessa saaneet entisen kilpatason pyörän jo melkein kunnostettua! Innostuneina uuden edessä olemme haalineet osia eri lähteistä, tehneet alustavan suunnitelman koko kesän reiteistä ja eväistäkin on aloitettu keskustelut sponsorien kanssa. Meillä on kuitenkin se tilanne, että takavanteessamme on vain kahdeksan pinnaa: kaikista valmisteluistamme huolimatta pyörällä voi nippa nappa ajaa vain muutaman metrin.


Ensi kauden tavoitteenamme on käynnistää Joensuun pyöräilijöiden toiminta uudelleen. Sitä varten olisi hienoa, jos sinulta löytyisi pinna vanteeseemme. Esimerkiksi tuplamäärällä pinnoja saisimme kasaan luotettavan menopelin eikä matka tyssäisi yhden tärkeän osan rikkoutumiseen.


Mikäli sinua kiinnostaa pyöräily tai pyöräilyn edistäminen, ota meihin yhteyttä. Voit myös olla kiinnostunut mtb-paikallicupin järjestämisestä ja reittien merkitsemisestä tai olemaan halukas ottamaan niin maasto- tai maantielenkille muitakin pyöräilijöitä mukaasi taitotasosi mukaisesti. Voit olla kiinnostunut myös naisten pyöräilyn edistämisestä. Tai toiveesi on kehittää ja edistää lasten ja nuorten pyöräilyä. Voit olla kiinnostunut perinteisestä valokuvaamisesta, drone- tai gopro-kuvaamisesta tai pyöräilyyn liittyvien videoiden tekemisestä. Intohimosi voi olla myös muiden pyöräilyn seuraaminen ja yhdessäolo. Vaikka meillä on pinnat kadoksissa meillä ei kuitenkaan ole pinna kireällä. Haaveilemme kolmenkymmenenkahden kevyen kisapyörän pinnoista, mutta niiden aika ei ole vielä. Meille riittää tässä vaiheessa peruskama, jolla pääsee liikkeelle. Kaikki tarjoukset huomioidaan. Tärkeintä Joensuun pyöräilijöiden tekemisessä on rento ote ja hyvä fiilis. 

Ota yhteyttä JoensPy@gmail.com ja ilmianna itsesi! Seuratoiminnan tärkein tukipilari ovat sen aktiiviset jäsenet. Me tarvitsemme lisää pinnoja.


Terveisin Timo Turunen, Joensuun pyöräilijät ry puheenjohtaja