Johtokunnan kokous 16.1.2019

17.3.2019

Päätettävät asiat, vastuujaot. Käytiin keskustelu mitä kukin haluaa tehdä, mitä kukin osaa tehdä ja mitä tällä porukalla voidaan tehdä. Lisäksi yhdistyksen sääntöjen mukaisesti piti valita varapuheenjohtaja, sihteeri sekä rahastonhoitaja. Päätettiin vastuut osaamisen ja kunkin oman kiinnostuksen kohteiden perusteella. Kokouksessa joku huomautti, että jokainen tekee tätä vapaaehtoisesti ja omalla ajallaan ja käytettävissä olevilla resursseilla.  Erittäin tärkeä näkökulma.

Kokouksen jälkeen hallituksen yhteiseen WhatsApp -ryhmään nousi kysymys, pitäisikö meillä olla Youtube kanava? Joltain löytyi drone. Homma lähti rullaamaan hyvin äkkiä kuin alamäkeen heitetty kiekko: olimme rekrytoimassa toisiamme vauhdikkaisiin Dirt-videoihin ja unelmoitiin itse tehdystä fiilistelytivideosta uniikeissa Pohjois-Karjalan maastoissa tietenkin. Ensimmäisen kokouksen alkaessa emme tunteneet toisiamme entuudestaan mutta teimme päätöksiä hyvässä yhteistyössä.  Perustimme virtuaalisen työtilan Google Driveen ja joku loi WhatsApp-ryhmän enemmän ja vähemmän vakaville keskusteluille.

Totuudessa pysyäksemme, hyvän asian puolesta pääsee tässä liikuttamaan itseään myös fyysisesti. Saa verkostoitua, suunnitella ja kehittää sekä kokea asioita ihmisten kanssa kasvotusten.  Tulevassa kevätkokouksessa toivottavasti yhdessä jäsenten kanssa pääsemmekin vahvistamaan kauden toimintasuunnitelman. Tällaista on siis työ, josta ei makseta mitään mutta missä voi omalla panostuksellaan saada yhteistyössä aikaan paljon hyvää.

Toivottavasti rohkaistut tulemaan mukaan Joensuun pyöräilijöiden toimintaan omana itsenäsi ja matalalla kynnyksellä.  Pyörän kiekot eivät pyöri, ellei niitä joku pyöritä!

Terveisin Timo Turunen, Joensuun pyöräilijät ry puheenjohtaja