Joensuun Pyöräilijät ja Suomi Tyres solmivat yhteistyösopimuksen

2.3.2021

Pohjois-Karjalan ainoa, vuonna 1967 perustettu, pyöräilyn erikoisseura Joensuun Pyöräilijät ja Lieksassa pyöränrenkaita valmistava Suomi Tyres ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimus tarjoaa etuja seuran jäsenille, tukee tavoitteellisesti harjoittelevien nuorten matkaa kohti kansainvälistä huippua sekä sisältää myös maastopyöränrenkaiden tuotekehityksen ja testauksen.


On hienoa, että meille avautui mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä Suomi Tyresin kanssa, kertoo Joensuun Pyöräilijöiden puheenjohtaja Sami Tiainen. Suomi Tyresin historia ja tarina ovat vailla vertaa sekä olemme mielenkiinnolla seuranneet toiminnan uutta käynnistämistä syksystä 2019 alkaen. Suomi Tyres on vahva paikallinen toimija jolla on kunnianhimoiset tavoitteet tulevaisuutta ajatellen ja Joensuun Pyöräilijät haluaa olla mukana mahdollistamassa niiden tavoitteiden saavuttamista. Uskomme myös, että yhteistyö tulee olemaan hyödyllistä molemmille osapuolille ja olemme innoissamme, kun saamme käyttöömme paikallisia huipputuotteita.


Suomi Tyresin toimitusjohtaja Timo Väänäsen mukaan paikallisuus ja halu kehittyä yhdistävät vahvasti Joensuun Pyöräilijöitä ja Suomi Tyresiä. Suomi Tyres panostaa tuotekehitykseen ja suunnittelee mittavia investointeja, jotka mahdollistavat jatkossa laajemman tuotannon sekä pienemmän hiilijalanjäljen, jonka tärkeys tulee jatkossa korostumaan entisestään sekä se antaa meille etulyöntiaseman moneen kilpailijaan verrattuna, toteaa Väänänen.


Kesällä 2021 Suomi Tyres tuo markkinoille uuden maastopyörärenkaan 29*2,2" & 29*2,6"-koossa, joka kantaa nimeä KOLI. Tästä voi katsoa ensimakua jo alla olevasta kuvasta sekä keväällä on tulossa myös testiraporttia uutuuksien osalta, joten kannattaa pysyä kuulolla.