Joensuun Pyöräilijöiden jäsentiedote 5/2021

23.5.2021

Kesä on jo kulman takana, koronarajoitukset helpottavat vähitellen Karjalassa ja Pärnävaaran projekti alkaa olla paketissa, joten on aika polkaista käyntiin Joensuun Pyöräilijöiden kesäkausi 2021.


Joensuun Pyöräilijöiden toiminta rakentuu tuttujen ja turvallisten tapahtumien ympärille. Luvassa on mm:

Yhteislenkkejä

o   Maantiellä

o   Maastossa

o   Soralla

IPV-Cupia

o   Maantiellä

o   Maastossa

Listauksen kesän tapahtumista löytää Joensuun Pyöräilijöiden sivuilta, joka täydentyy vielä kesän mittaan. Kesäkauden avauksena toimii matalan kynnyksen maastolenkki, jolle startataan tiistaina 25.5. Lykynlammen majalta kello 17. Toivotamme kaikki osallistujat tervetulleiksi mukaan!


Maakunnassa on tänä vuonna myös paljon muuta tapahtumatarjontaa, jota kannattaa hyödyntää. Voimme lämpimästi suositella mm. Jaama MTB, Mustavaaran Funduro Cup ja Tour de Karelianpolut -tapahtumia.


Pärnävaaralla on tapahtunut todella paljon viimeisen vuoden aikana. Vanhaan laskettelurinteeseen on saatu rakennettua Pärnä Bike Park, joka mahdollistaa alamäkipainotteisen harrastamisen huomattavasti aikaisempaa paremmin ja turvallisemmin. Tässä vaiheessa onkin aika kiittää runsasta talkooväkeä, joka on paiskinut hommia lähes tuhannen tunnin edestä. Hatunnoston arvoinen suoritus, jolla totisesti osoitetaan, että yhteistyössä on voimaa ja sillä saadaan paljon aikaiseksi. Pärnä Bike Parkista saavat tulevina vuosikymmeninä nauttia monet pyöräilijät koko maakunnan alueelta.


Muistutuksena vielä, että Joensuun Pyöräilijät on siirtynyt SuomiSport-järjestelmän käyttöön. Jos on unohtunut liittyä seuran jäseneksi SuomiSportissa, niin alla olevista linkeistä löytyvät ohjeet ja SuomiSport-linkit jäseneksi liittymiseen. SuomiSportin avulla saat käyttöösi seurajäsenyyden edut, ja sitä kautta voit myös maksaa jäsenmaksun. Lisenssikuskien kannattaa huomioida jo etukäteen, että ensi vuodesta alkaen Suomen Pyöräilyn lisenssiä ei voi lunastaa ilman, että on seuran jäsen myös SuomiSportissa.

·         SuomiSportin ohjeet Joensuun Pyöräilijöiden nettisivuilla

·         Liity henkilöjäseneksi

·         Liity perhejäseneksi


Pidetään pyörät pyörimässä!

Joensuun Pyöräilijät ry


PS. Vaikka talkoissa onkin ollut hyvin porukkaa, niin lisäkädet eivät olisi pahitteeksi. Jos sinulla on intoa olla mukana esimerkiksi yhteislenkkien vetämisessä tai tapahtumien järjestämisessä, niin ota yhteyttä!