Jäsentiedote 10/2021

28.10.2021

Joensuun Pyöräilijät ry – Jäsentiedote 10 / 2021

Takana on helteinen ja pyöräilyntäyteinen kesä, joka on jo kääntynyt syksyksi. On ollut yhteislenkkejä, IPV-Cupia, Pärnä Bike Parkin sekä Mustavaaran Funduro-Cupin talkoita ja muutakin tapahtumaa sekä saatu muutama koulutettu pyöräilyn ohjaaja seuran riveihin, vaikka koronavirus rajoittikin hiukan seuratoimintaa. Uskomme, että olemme pystyneet pyörittämään pieniä haasteita lukuun ottamatta seuran toimintaa ainakin kohtuullisella tasolla ja toivottavasti ensi vuonna vielä hiukan nykyistä laajemmin.


Syksyn myötä ajankohtaisina asioina ovat olleet seuran sääntömääräinen syyskokous ja palkintojenjakotilaisuus, jossa palkittiin ansioituneita Joensuun Pyöräilijöiden jäseniä. IPV-Cupin osalta panostettiin seuran nuorten urheilijoiden palkitsemiseen, tämän lisäksi palkittiin mm.:

·        Konsta Malinen, Lumia ja Otso Laakkonen SM-mitaleista maastopyöräilyn XCO- ja XCM-kisoissa

·        Alain Minguet vuoden Joensuun Pyöräilijänä

·        Joona Tanskanen alamäkipyöräilyn edistämisestä

Syyskokouksessa valittiin johtokunta vuodelle 2022 ja tehtiin seuran toimintaan liittyviä päätöksiä, mm.:

·        Leo Juvonen valittiin uudeksi puheenjohtajaksi

·        Jani Holopainen valittiin uudeksi johtokunnan jäseneksi

·        Joona Tanskanen ja Sami Tiainen eivät jatka enää johtokunnan jäseninä. Joensuun Pyöräilijät kiittää molempia aktiivisesta otteesta pyöräilyn edistämisessä omilla osa-alueillaan!

·        Päätettiin tukea seuran lisenssikuskeja aikaisempaa laajemmin, mm. ajopaitojen osalta


Tässä vaiheessa vuotta on myös syytä kiittää meidän loistavia yhteistyökumppaneita, Iikan Pyörävarikko, Heikkinen Yhtiöt, Rakennustoimisto Eero Reijonen, 38 Service ja Suomi Tyres, joiden avulla seuran toiminta nykyisessä laajuudessa on ollut mahdollista. Kiitokset myös Liperin kunnalle ja Joensuun kaupungin liikuntatoimelle mm. yhteistyöstä pyöräilyreittien ja tapahtumien järjestämisen osalta.


Vaikka talvi lähestyy, niin toimintaa on myös silloin. Mikäli spinning kiinnostaa, niin vielä on muutama paikka avoimena tammikuussa alkaville vuoroille, ilmoittautuminen. Samoin Areena-vuorot alkavat 14.11, katso niihin liittyen tarkemmat tiedot ja ennen ensimmäistä kannattaa kerrata myös ryhmässä ajamisen ohjeet.


Muistutuksena vielä, että seura on siirtynyt SuomiSport-järjestelmän käyttöön. Mikäli tämä on unohtunut, niin alla olevista linkeistä löytyvät ohjeet ja linkit jäseneksi liittymiseen. SuomiSportin avulla saat käyttöösi seurajäsenyyden edut, ja sitä kautta voit myös maksaa jäsenmaksun. Lisenssikuskeille vielä huomio, että vuodesta 2022 alkaen Suomen Pyöräilyn lisenssiä ei voi lunastaa ilman, että on seuran jäsen myös SuomiSportissa.

·        SuomiSportin ohjeet Joensuun Pyöräilijöiden nettisivuilla

·        Liity henkilöjäseneksi

·        Liity perhejäseneksi


Pidetään pyörät pyörimässä!

Joensuun Pyöräilijät ry


PS. Ensi vuoden toimintasuunnitelma on laadittu, mutta kuten aina, niin laajamittainen toiminta kaipaa aktiivisia seuran jäseniä etenkin johtokunnan ulkopuolelta. Kiitokset jo kaikille toimintaan osallistuneille. Mutta mikäli esimerkiksi lenkkien vetäminen, tapahtumien järjestäminen tai muu seuratoiminta kiinnostaa, niin ota yhteyttä!