Jäsenmaksut 2024

7.2.2024

Jäsenmaksu vuodelle 2024 on aktivoitu. Maksut ovat pysyneet ennallaan, eli henkilöjäsenmaksu on 20€ ja perhejäsenmaksu 30€ kattaen koko perheen. Suosittelemme hyvin lämpimästi suorittamaan maksun Suomisportin kautta. Jos et ole tehnyt tiliä, ota yhteys joenspy@gmail.com , saat ohjeet tilin luomiseksi ja liity Joensuun pyöräilijöihin Suomisportissa. Tämän jälkeen voit liittyä joko henkilöjäseneksi tai perhejäseneksi. Tätä kautta jäsenmaksun maksaminen on helpointa ja auttaa myös seuran hallitusta suuresti jäsenrekisterin ylläpidossa sekä jäsenmaksujen suorittamisen seuraamista. 

Jos jostain syystä et voi jäsenmaksun suorittaa Suomisportissa, voit suorittaa sen seuran tilille:

Maksun saaja Joensuun Pyöräilijät ry
Tilinumero FI72 2180 1800 0047 03
Viitteeksi 1122


Ilmoita joenspy@gmail.com mikäli maksat jäsenmaksun tilisiirrolla, jotta teemme vaadittavat muutokset kohdallasi SuomiSportiin, niin et saa muistutuksia maksamattomasta jäsenmaksusta.

Valitse omasta Suomisportista "maksu" osio ja pääse maksuihin.

Valitse "avoimet" ja näet avoimet maksut. Valitse vuoden 2024 maksu, joko perhejäsenmaksu, henkilö- tai kilpajäsenmaksu. Huomioi, että perhejäsenmaksu näkyy vain yhdellä käyttäjällä, ns. perheen pääkäyttäjällä. Hänen maksunsa kattaa kaikki perheenjäsenet.

Valitse "maksamaan" kuvake. Kuvakkeen kautta pääset valitsemaan maksutavan, suorittamaan maksun ja näin eteenpäin.