Ajoasutilaus

22.5.2019

Joensuun pyöräilijöiden kuumista kuumimmat ajoasut on nyt tilattavissa Mybioracer-nettikaupan kautta. Vaatteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, koska niihin on suunniteltu uniikki JoensPy ulkoasu. Joten poikkea tarvittaessa Iikan pyörävarikolle Joensuun toimipisteeseen Kuurnankatu 3 B ja sovita mallikappaleita 23.5. - 27.5. välisenä aikana. Liike ei ole avoinna sunnuntaisin:) Ohessa kokotaulukko, jos et pääse paikalle testaamaan mallikappaleita: https://www.bioracer.be/en/team-clothing/size-chart-bioracer

Kokoja löytyy naisille, miehille ja lapsille pienestä isoakin isompaan. Lasten vaatekoot löytyvät miesten ajovaatevalikoimasta. Tee ja maksa tilauksesi viimeistään 27.5. Aikataulu on valitettavasti tiukka, jotta kisailijat saisivat asunsa vielä tälle kesälle. Arvioitu toimitusaika tuotteille on noin 8 viikkoa. Seuraavan kerran asutilaus tehtäneen 2020 vuoden puolella, tai kunnes tarvetta ilmenee.


Mybioracer-nettikauppaan pääset näin:

  1. Mene  linkin kautta kirjautumissivuille: https://www.bioracer.be/fi/mybioracer/?r=ebR0uVgtrw
  2. Syötä oikealla puolella olevaan ruutuun tunnus (pienellä alkukirjaimella): joensuu
  3. Nyt pääset luomaan oman henkilökohtaisen salasanasi sähköpostisi kautta.
  4. Jatkossa pääset kirjautumaan vasemmalla puolella olevan ruudun kautta syöttämällä sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja seurasi tunnuksen.
  5. Saat aina tilauksestasi vahvistuksen sähköpostiin.

Huom! Asuihin on valittavissa kaksi hiukan poikkeavaa kuosia.

RACE. Tämän saa kaikkiin ajopaitoihin (lyhyt ja pitkähihaiset) Tässä on taustakuvioinnin päällä valkea grafiikka hiukan isommalla ja enemmän. Jos ajat lisenssillisiä kilpailuja seuran nimissä valitse tämä kuosi viralliseksi kilpailuasuksesi.

CLUB. Tämän saa kaikkiin asuihin. Tässä mallissa hiukan vähemmän ja hillitymmin grafiikkaa taustakuvien päällä.

Housut, vain yksi kuosi.