Maantielenkit

Matalan kynnyksen lenkeillä vauhti noin 24...28km/h porukan koosta ja tasosta riippuen, nopeus sovitetaan aina osallistujien mukaiseksi. Kertaa ryhmäajon ohjeet. Kypärä on pakollinen kaikille osallistujille. Lenkeillä noudatetaan lenkinvetäjän antamia ohjeita. Lenkeille kokoontuminen yleensä Siilaisen S-Marketin parkkipaikalla, kaupan vastakkaisella puolella. Jos tulet tänne autolla, jätä se mahdollisimman reunaan. Tarkista vielä alta lenkkikohtainen lähtöpaikka. Lenkkien ajat voivat muuttua ja niitä voi myös tulla lisää. Muutokset päivitetään tänne jos esim. peruuntumisia tapahtuu.


AjankohtaNimiLajiReittiLähtöpaikka
Suosittelemme myös osallistumista Uimaharjun Taimen järjestämään kuntopyöräilytapahtumaan 5.8. TTR Maantie

JoensPyn matalakynnyslenkien vetäjänä toimii Alain Minguet, +358 44 555 4434, ellei muuta ilmoiteta.

Mukaan on hyvää olla omat korjausvälineet, tarvittavat ravinteet ja ajolle soveltuva pyörä, mieluummin maantie, gravel tai cyclocrossin mallisia. Mummon pyörällä on vaikeata ajaa mukaan, maastopyörällä onnistuu, jos on kova kunto pohjassa… Ellei muuta ilmoitetaan, säässä kuin säässä ajellaan, sopivat varusteet voi miettiä ennen lähtöä.

Lähtö ja paluupaikka Kaupungin keskustasta Elielin kujan päässä. Lenkkien jälkeen saa kätevästi ”palautusjuomia” läheltä. Ilmoitetut reitit ovat suunta-antavia, reitistä poikkeamista voi tulla esimerkiksi tietyön takia. Jos syystä tai toisesta liityt ryhmään muualta kuin tapahtuman aloituspaikasta, ja erityisesti jos poistut aikaisemmin ryhmästä, ilmoita asia ajoissa ja selkeästi vetäjälle! Muuten alkaa puuttuvien kuskien etsintä ojista.

Tule vaan mukaan nauttimaan yhteislenkeistä!