Pohjois-Karjalan tapahtumia

Pyöräilytapahtumia on ympäri Suomea, mutta aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan päästääkseen osallistumaan tapahtumiin. Listasimme alle paikallisien tapahtumien ajakohtia ja nettisivuja. Kannustamme osallistumaan tapahtumiin, jotta näitä järjestettäisiin myös tulevaisuudessa!

Koli Gravel Carnival  -  Kolilla uuden matalan kynnyksen gravel-pyöräilytapahtuman kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille. 25.5.2024, ilmoittautumiset avautuvat kohta  

Uimaharju TTR sora - Uimaharjun taimen TTR-ajot jatkaa varmaa tekemistään soralla myös 8.6.2024. Upea reitti sitäkin upeammalla ruoka-huollolla, suosittelemme hyvin lämpimästi osallistumaan. Edullinen tapahtuma sopii mainiosti aloittelijoille sekä paatuneillekin soratiennielijöille.

Jaama MTB 9.6.2024 Kontiopolkujen reitit sopivat niin konkareille kuin kokeilijoillekin

Uimaharju TTR maantie aloitti vuonna 2019 upean tapahtumasarjan, joka tarjoaa maantiekuskeille hemmottelua 11.8.2024. Upea reitti hienoilla järjestelyillä sopii aloittelijoille kuin kokeneille konkareillekin.

Gravelpyöräilyn SM-kilpailut Kolilla 16.-18.8.2024. Gravelin suomenmestaruustitteleistä kamppaillaan tänä vuonna Kolilla. Luvassa on erilaisia matkoja aina aloittelijoista extreme seikkailijoihin, ja kilpailuja aika-ajoista etappireitteihin. Tapahtuman SM-status on virallinen ja Suomen Pyöräilyn myöntämä. Kisa on näyttöpaikka lokakuun alussa Belgiassa järjestettäviin MM-kisoihin. Ilmoittautumiset