Joensuun Pyöräilijöiden sääntömääräinen syyskokous

30.11.2020

Joensuun Pyöräilijöiden sääntömääräinen syyskokous järjestettiin Lykynlammen majalla 29.11.2020. Kokous vietiin läpi hyvässä hengessä ja aikaan saatiin mukavasti keskustelua, turvavälit ja hygienia huomioitiin erityisen tarkasti nykyajan vaatimuksien mukaisesti. Kokouksen pöytäkirjan ja muun materiaalin löytää https://www.joenspy.fi/seuran-saannot-ja-muu-materiaali/.Ja kun harvemmin kukaan jaksaa kahlata noita läpi, niin nostetaan sieltä esille ainakin seuraavat asiat:

  • Vuoden Pyöräilytekona palkittiin Pärnävaaran alamäkireitit
  • Kilpailumenestyksestä palkittiin Lumia Laakkonen ja Timo Grönlund
  • Joona Tanskanen valittiin hallitukseen uutena jäsenenä, Jani Ikonen jatkaa hallituksen varajäsenenä
  • Joensuun Pyöräilijät tukee SM-kisoihin ja Suomen Pyöräilyn sekä EBA ry:n alaisiin kilpailuihin osallistumista aikaisempaa laajemmin
  • Alamäkipuolella on paaaaaaljon hyvää pöhinää, ensi kesänä järjestetään kenties jokunen kisakin
  • Toimintaa pyritään laajentamaan, mutta tähän tarvitaan mielellään lisäkäsiä


Joensuun Pyöräilijät etsii siis jatkuvasti lisää innokkaita jäseniä mukaan aktiiviseen toimintaan. Mikäli voisit toimia meidän kisoissa vaikka ajanottajana, apukätenä talkoissa tai olisit innokas vetämään matalan kynnyksen lenkkejä, niin laita viestiä!Joensuun Pyöräilijät kiittää jo tässä vaiheessa vuotta yhteistyökumppaneitaan Iikan Pyörävarikkoa, Heikkinen Yhtiötä, Rakennustoimisto Eero Reijosta sekä kaikkia jäseniään!PS. Vaikka palkintoja ei saatu jaettua, niin posti tai PJ polkee palkinnot pian perille!