Pärnä Bike Park 2023

24.4.2023

Hei. 
Pärnävaaralla alkaa kohtapuoliin taas ajokausi. Juuri käytiin katsomassa paikkoja ja Deehoo alkaa olla jo ajokunnossa, muut reitit sekä nousu-ura vaatii vielä hiukan odottelua. Eli kohta pääsee ajamaan tai onhan siellä hätäisimmän käyneetkin tykittämässä ;)

Joenspyn hommiin kuuluu kesäkauden aikana alamäkireittien viikottainen tarkistus ja mahdollinen ylläpito sekä jatkokehittäminen. Jatkokehittämisen osalta onkin hyppylinjan pohja jo kaivettu viime syksynä ja sitä aloitetaan pinnoittamaan tässä kesän korvilla kun muut reitit on saatu ajokuntoon. 

Näihin em. hommiin tarvittaisiin vielä asiasta innostunutta porukkaa, niin saataisiin hommia jaettua useammalle henkilölle. Meillä onkin WhatsAppissa jo pienen pieni mutta aktiivinen porukka, joiden avulla ollaan saatu tehtyä tärkeimmät hommat pois alta. Ryhmässä ilmoitellaan reittien kunnosta ja kysellään porukkaa talkoisiin yms. Täysin vapaaehtoista hommaa siis, jokainen tekee just sen verran kun haluaa. Jos aihe kiinnostaa liity ryhmään: https://chat.whatsapp.com/CSUi9rDOKHhE1YnilbHMmc

T: Sapa
WA: 0505207606
joenspy@gmail.com