Palkintojenjakotilaisuus- ja syyskokous 2022

24.11.2022

Viime sunnuntaida pidettiin sääntömääräinen syyskokous ja palkintojenjakotilaisuus, jossa palkittiin ansioituneita Joensuun Pyöräilijöiden jäseniä. JoensPy-Cupin osalta panostettiin seuran nuorten urheilijoiden palkitsemiseen, tämän lisäksi palkittiin mm.:

·        Arttu Malinen, Lumia Laakkonen, Eeli Ikonen ja Tuomo Hirvonen SM-mitaleista maastopyöräilyn XCC, XCO- ja XCM-kisoissa. Onnittelut kaikille hienoista suorituksista, tämän johdosta vuosi 2022 oli seuran menestyksekkäin SM-mitaleiden määrällä mitattuna!

·        Alain Minguet vuoden Joensuun Pyöräilijänä

·        Antti Huttunen, Vasili Novak ja Sami Tivonen Utran tekniikkaradasta

Syyskokouksessa valittiin johtokunta vuodelle 2023 ja tehtiin seuran toimintaan liittyviä päätöksiä, mm.:

·        Alain Minguet valittiin uudeksi puheenjohtajaksi

·        Jyrki Mustonen ja Juha Reijonen eivät jatka enää johtokunnan varsinaisina jäsenenä ja Leo Juvonen luopuu puheenjohtajan paikastaan. Joensuun Pyöräilijät kiittää kaikkia aktiivisesta otteesta pyöräilyn edistämisessä omilla osa-alueillaan!

·        Päätettiin panostaa MTB-Kouluun vielä nykyistä laajemmin vuodelle 2023

·        Perustettiin lasten- ja nuorten kilpailutoimintaa tukeva sekä kehittävä jaosto vuodelle 2023 


Kiitämme myös meidän loistavia yhteistyökumppaneita Heikkinen Yhtiöt, Rakennustoimisto Eero Reijonen, 38 Service, Suomi Tyres ja EastMX, joiden tuella seuran toimintaa on saatu pyöritettyä sekä palkittua ansioituneet jäsenet. Kiitokset myös Liperin kunnalle ja Joensuun kaupungin liikuntatoimelle mm. yhteistyöstä pyöräilyreittien ja tapahtumien järjestämisen osalta sekä Pyörävarikko Joensuulle lasten- ja nuorten MTB-Koulun osalta.