Jäsentiedote 5/2020

20.5.2020

Lumet ovat pääsääntöisesti sulaneet jo maastostakin ja olosuhteet pyöräilyn suhteen alkavat olla keväiset, eli välillä paistaa aurinko ja hetken päästä sataa lunta. On ollut ilahduttavaa nähdä, koronapandemiasta huolimatta tai juurikin siitä johtuen, että joensuulaiset ovat aktivoituneet hyvin pyöräilyssä talven jälkeen. Koronaviruspandemia on vaikuttanut myös Joensuun Pyöräilijöiden toimintaan ja ylimääräisessä johtokunnan kokouksessa päätettiin seuraavasti:

  • Ohjatut yhteislenkit alkavat aikaisintaan heinä- ja elokuun vaihteessa
  • IPV-Cup alkaa aikaisintaan heinä- ja elokuun vaihteessa
  • Seuran kevätkokous järjestetään Islon tiloissa 9.6.2020 kello 18 alkaen

Vaikka hallitus on aloittanut rajoitteiden porrastetun purkamisen, niin Joensuun Pyöräilijät ei halua toiminnallaan ottaa riskiä koronaviruksen leviämisestä, vaan seuraamme tilannetta sekä teemme päätöksiä sen hetkisen tilannekuvan perusteella. Pyrimme kuitenkin järjestämään korvaavaa toimintaa mm. seuraavasti:

IPV-Maastocupin Strava-toteutuksen säännöt ovat seuraavat:

  1. Ilmoittaudu lomakkeella (www.tiny.cc/ipv2020)
  2. Liity Stravassa Clubiin JoensPy - IPV-Cup 2020 (www.strava.com/clubs/ipv2020)
  3. Käy ajamassa Strava-segmentit aikataulujen mukaisesti
  4. Laita aktiviteettisi julkiseksi Stravassa, jotta pääset mukaan tuloksiin
  5. Tarkemmat ohjeet löytyvät https://www.joenspy.fi/tapahtumat-2020/

Ajoasujen toimitus Bioracerilta on valitettavasti koronapandemia vuoksi viivästynyt hiukan, mutta näillä näkymin asut saadaan Joensuuhun aivan kesäkuun alussa. Kaikille tilaajille ilmoitetaan vielä erikseen, kun ajoasut ovat noudettavista Iikan Pyörävarikolta. Mikäli et tilannut ajoasuja, mutta seuran ajopaidat kiinnostavat, niin laita sähköpostia joenspy@gmail.com, koska seura otti 10 lyhythihaista ajopaitaa erikokoista varastoon.

Muistathan myös, että tieliikennelaki muuttuu 1.6.2020 alkaen. Mikäli pyörässäsi ei ole vielä takavaloa, niin kannattaa piipahtaa Iikan Pyörävarikolle – valon ostaminen on halvempaa kuin sakon saaminen ja tärkeintä on näkyä liikenteessä myös muille tienkäyttäjille.

PS. Mikäli jäsenmaksu on unohtunut suorittaa, niin Tilinumero on FI72 2180 1800 0047 03 ja viite 1122, muista maksaa jäsenmaksu aina viitteellisenä. Henkilöjäsenyys 20€ ja perhejäsenyys 30€.

PS2. ylläoleva kuva viime vuoden IPV-cupin Kontionpolkujen osakilpailusta.

Pysytään terveenä ja pidetään pyörät pyörimässä,

Joensuun Pyöräilijät ry