Ajoasutilaus 2022

2.2.2022

Joensuun Pyöräilijöiden Karjalan komeimmat ajoasut ovat taas tilattavissa Mybioracer-nettikaupan kautta. On mahdollista tilata myös putkihuiveja ja rentoja endurohenkisiä pitkähihaisia ajopaitoa Bellabitiltä. Vaatteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, koska niihin on suunniteltu uniikki JoensPy ulkoasu, joka näkyy alla olevissa kuvissa sekä videoissa. Bioracerin Icon-mallistosta löytyy kokoja naisille, miehille ja lapsille pienestä isoihin kokoihin. Tee ja maksa tilauksesi viimeistään 15.2. Arvioitu toimitusaika Bioracerin tuotteille on noin 8-10 viikkoa, Bellabitin osalta noin 4 viikkoa. 


Bioracer-ajoasujen tilaus


Jos olet uusi tilaaja:

  1. Siirry rekisteröintisivulle: https://www.bioracer.fi/fi/mybioracer/?r=ebR0uVgtrw
  2. Täytä rekisteröintiin vaaditut tiedot lomakkeelle
  3. Viimeistele klikkaamalla vielä REKISTERÖINTI ja voit aloittaa tuotteiden selaamisen ja tilaamisen

Jos taas olet jo aiemmin tilannut:

Aikaisemmin rekisteröityneet käyttäjät pääsevät kirjautumaan osoitteessa http://bioracer.fi/fi/mybioracer/login syöttämällä sähköpostiosoitteen ja salasanan.


Asujen kokotaulukko löytyy osoitteesta:

https://www.bioracer.be/en/team-clothing/size-chart-bioracer

HUOM! Bioracerin koot ovat hiukan pieniä, joten jos olet kahden koon välissä, niin ota ehdottomasti isompi koko. Lasten vaatteiden osalta suosittelemme lähtökohtaisesti tilaamaan, mahdollisuuksien rajoissa, aikuisten XXS-S-koon vaatteita, koska Bioracerin lasten koot ovat todella pieniä.


Huom! Asuihin on valittavissa kaksi hiukan poikkeavaa kuosia.

RACE. Tämän saa kaikkiin ajopaitoihin (lyhyt ja pitkähihaiset sekä takit) Tässä on taustakuvioinnin päällä valkea grafiikka hiukan isommalla ja enemmän. Jos ajat lisenssillisiä kilpailuja seuran nimissä valitse tämä kuosi viralliseksi kilpailuasuksesi.

CLUB: Vain pitkähihainen sekä takit, tässä mallissa hiukan vähemmän ja hillitymmin grafiikkaa taustakuvien päällä.

Irtohihat- ja lahkeet: Minimitilausmäärä on seuran osalta 10 kappaletta. Mikäli tämä ei täyty, niin niiden osuus tilauksesta hyvitetään tilaajalle. 

Mallistojen eri tuotteiden näkymää voi tarkastella verkkokaupassa vasemman yläkulman alasvetovalikosta, josta löytyy erikseen naisten ja miesten sekä club & race-mallistot. Road-race ajohaalareista ei ole mallikuvaa seuran väreissä, mutta ne toimitetaan myös uniikilla JoensPy-designilla.

Bellabit-tuotteiden tilaus

Rento endurohenkinen pitkähihainen paita ja putkihuivit:

On mahdollista tilata rento, endurohenkinen pitkähihainen paita tai putkihuivi Joensuun Pyöräilijöiden ilmeellä. Näiden tilaukset hoidetaan erillisellä tilauslomakkeella, tilaukset sitovia. Toimitusaika noin 4-6 viikkoa ja Joensuun Pyöräilijät laskuttaa tilaajaa tuotteista.

Race-ajomalliston design

Club-malliston design

Pitkähihainen ajopaita - Bioracer

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Housut - Bioracer

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Rento endurohenkinen pitkähihainen paita - Bellabit

Putkihuivi - Bellabit