Areena-vuorot talvi 2023-2024

Kiinnostaako maantiepyörällä ajaminen, mutta tiet ovat jäässä ja Zwiftillä ajaminen tylsistyttää? Ei hätää! Joensuun Pyöräilijät ry käynnistää lokakuun alkaen talven sisäpyöräilyvuorot Joensuu Areenassa Mehtimäellä. Areena-vuoroja järjestetään sunnuntaisin kello 8-10 eikä Areenassa ole samaan aikaan muuta toimintaa. Areenalle pääsee sisään pääovista 7:45-8:15. Vuorot ovat maksuttomia Joensuun Pyöräilijöiden jäsenille, muilta peritään kertakohtainen 5€ maksu tilille FI72 2180 1800 0047 03. Maksun saajaksi Joensuun Pyöräilijät ja viitteeksi oma nimi.


Areena-vuorot ovat suunnattu kaikille maantiepyöräilyä harrastaville pyöräilijöille. Muutokset vuoroihin mahdollisia Areenan tapahtumakalenterista riippuen, joten tarkasta täältä ettei vuoroa ole peruttu.


Areena-vuoroilla ajosuunta on vastapäivään ja ajajat ryhmittyvät ajoradoille nopeuden mukaan siten, että kovempaa vauhtia menevät pyöräilevät ulommilla radoilla. Kaikilla osallistujilla tulee olla käytössään kypärä, pyörä, jossa mielellään sileäkuvioiset renkaat sekä voimassa oleva vakuutus. Joensuun Pyöräilijät ry ei vastaa sisäpyöräilyssä tapahtuvista mahdollisista vahingoista eikä osallistujia ole vakuutettu seuran toimesta. Tutustu yleisiin ajo-ohjeisiin ennen radalle tuloa >

Kalenteri täytetään syksymmälle, 
tiedotetaan myös ajoista Facebookissa