Yleisiä ohjeita

Tapahtumaan saa osallistua cyclocross-, maantie- ja aika-ajopyörällä. Jokainen ajaa omalla vastuullaan. Joensuun Pyöräilijät eivät vakuuta tapahtumaan osallistujia, eikä vastaa mahdollisissa välinerikoista tai henkilövahingoista. 

Asianmukainen pyöräilykypärä on pakollinen varuste. 

Tapahtumassa noudatetaan normaalisti liikennesääntöjä. Ajaminen tapahtuu ajoradan oikeassa reunassa. Jos liikennesääntöjen suhteen tulee poikkeuksia, näistä ilmoitetaan erikseen ja kohdissa on liikenteenohjaus, esimerkiksi risteysalueilla. 

Ilmoittautuminen tapahtuu webscorer-ohjelman kautta. Linkki ilmoittautumiseen löytyy erikseen osa-kilpailun sivulta. Ilmoittautuminen sulkeutuu kisaa edeltävänä päivänä klo. 21:00. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista ja tapahtuu 17:30 mennessä kisapaikan lähtöpisteellä. Tähän poikkeuksena on Kontiolahden rullaradan tempo, johon ilmoittautuminen sulkeutuu aiemmin. Kts. tempon sivulta tarkemmat tiedot.

Tempocupiin osallistumisen voi maksaa seuraavasti:
Koko cup 
- Joensuun Pyöräilijöiden jäsenet 15e / viitenumero 4611
- ei jäsenet 25e / viitenumero 4624

Yksittäiset osa-kilpailut
- Joensuun pyöräilijöiden jäsenet 3e/kilpailu 
- ei jäsenet 5e/kilpailu
 -> viitenumero löytyy kisakohtaiselta sivulta

Maksu etukäteen seuran tilille  FI72 2180 1800 0047 03

Kisat ajetaan ilmoitettuina päivämäärinä. Tule ajoissa paikalle, jotta ehdit ilmoittautua, kiinnittää numeron ja lämmitellä ennen lähtöäsi. Ensimmäinen lähtöaika on aina 18:00. Lähtöjärjestys ilmoitetaan paikan päällä. Väliaika lähtöaikojen välillä vaihtelee 15-45 sekunnin välein ja nämä ilmoitetaan erikseen paikan päällä.

Muutokset osakilpailujen reitteihin ja aikatauluihin ovat mahdollisia. Myös peruuntumisia voi ilmaantua. Jos osakilpailua jostain syystä joudutaan muuttamaan tai perumaan, ilmoitetaan se tällä nettisivulla osakilpailun kohdalla sekä Joensuun Pyöräilijäiden Facebook-sivuilla.