Tempo-cup

Tempo-cup, eli suomeksi aika-ajo, ajetaan maantie- tai aika-ajopyörällä. Tavoitteena on ajaa lyhyehkö matka, n. 10-40km mahdollisimman nopeasti. Kisat ajetaan väliaikalähtöinä. 

Joensuun Pyöräilijöiden aika-ajoilla on jo pitkä perinteet, jotka jatkuvat myös vuonna 2023!

Joensuun Pyöräilijöiden JoensPy-cup ajetaan vuonna 2023 kuusi osakilpailua sisältävänä kokonaiskilpailuna. Sarjan voittaja katsotaan neljän parhaan suorituksen perusteella. Eli neljä kisaa on minimi, jonka kilpailijan tulee suorittaa päästäkseen kokonaistuloksiin. Lopullisen sijoituksen cupissa ratkaisee neljä parasta sijoitusta, jotka pisteytetään webscorerilla ja näin saadaan lopullinen sijoitus. Cupin voittoon ei tarvitse siis voittaa välttämättä yhtään kilpailua, vaan yleinen menestys ratkaisee lopullisen sijoituksen.

Sarjojen voittajien kesken arvotaan pääpalkintona yksi kappale miehille ja yksi kappale naisille Mika Lievosen Human Performance Oy:n sponsoroimat polkupyöräergometritestit!

Osakilpailujen tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkit löytyvät kisakohtaisen otsikon alta.

Aika-ajossa ajaa toki kilpakumppaineita ja aikoja verrataan, mutta jokainen ajaa kuitenkin loppujen lopuksi kelloa ja itseään vastaan. Siksi aika-ajo sopii hyvin kaikille ja on mainio ja hyvin matalan kynnyksen keino haastaa itseään. Siksi toivotamme kaikki kynnelle kykenevät tervetulleiksi ajamaan!

Kisa- ja ratamestarina toimii Leo Juvonen. Jos asian suhteen herää kysymyksiä tai jotain mieltä askarruttavaa aika-ajoista, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen joenspy@gmail.com.